Om logografik


Din virksomheds visuelle identitet

At få designet et logo er vigtigt, da det er virksomhedens visuelle identitet, der viser kunder, hvad din virksomhed står for. Hos Logografik forstår vi vigtigheden af dette. Derfor laver vi unikke og professionelle logoer til faste priser. Logografik skaber logoer til alle former for virksomheder og kunder ud fra jeres ønsker og præferencer.

Få hjælp til dit logo


Har du brug for hjælp til at få lavet et unikt og professionelt logo til din virksomhed? Hos Logografik er vi eksperter i at lave unikke logoer, der kan hjælpe med at brande din virksomhed. Du kan tage et kig på vores logopakker og ganske uforpligtende henvende dig via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om, hvad Logografik kan gøre for dig..

Hurtig levering og god service


Hos Logografik går vi meget op i en hurtig levering uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit logo. Alt efter hvilken pakke du vælger, er leveringstiden på 2 til 7 dage. I alle pakker får du et logoudkast til at starte med. Hvis du ikke er tilfreds, vil du modtage endnu et logoudkast. Hvis du ønsker en sikkerhed på 3 logoforslag er det en fordel at vælge logopakke 3. Når du kontakter os, starter vi dog altid med at vurdere, om det er en opgave, vi kan løse ud fra dine ønsker.

Logoer der skiller dig ud


Som virksomhed er det vigtigt at have et logo, da det er en central del af din virksomhed. Et logo afspejler virksomhedens værdier og identitet. Derfor fokuserer vi hos Logografik på at skabe et unikt logo med et professionelt udtryk, der skiller sig ud fra mængden. At have et genkendeligt logo er en fordel i forhold til branding og markedsføring, da kunderne vil forbinde logoet med din virksomhed.

Logoer i vektorgrafik


Når du får lavet dit logo hos Logografik, vil det altid blive lavet i vektorgrafik. Et logo i vektorgrafik har den fordel, at det kan skaleres. Det vil sige, at du kan bruge det både til web og tryk i alle størrelser uden, at det bliver grynet eller falder i kvalitet. Logoet kan derfor bruges på alt lige fra en kuglepen til et kæmpestort banner.


Jeg er din

logodesigner


Mie Heiberg

Grafisk designer og ejer af Logografik

Jeg er uddannet multimediedesigner og har stor erfaring indenfor logodesign. Det er vigtig for mig at forstå dig, og din virksomhed inden jeg går i gang med at designe dit logo.

KONTAKT