Handelsbetingelser


Logoer fra Logografik er underlagt vores handelsbetingelser. Ophavsretten/brugsretten til logoet overdrages først til kunden ved betalingen af den udstedte faktura. Alle beløb vist på hjemmesiden er eksklusiv moms.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på logoer bestilt på vores hjemmeside, da produktet er af en sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Dette kan du læse mere om på Forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Levering og format
Leveringstiden varierer afhængig af din valgte logopakke. "Den gode pakke" har en leveringstid på 2 til 7 dage og "Den ekstra gode" har en leveringstid på 4 til 10 dage. Du får leveret logoet i forskellige formater, der kan bruges både til web og til tryk.

I alle begge pakkerne får du et enkelt logoudkast til at starte med. Hvis du ikke er tilfreds med udkastet fortsætter vi til du er 100 % tilfreds, men det er vigtigt, at du som kunde bibeholder en løbende dialog. Hvis Logografik sender et nyt logoudkast og ikke modtager en tilbagemelding indenfor 7 hverdage, har Logografik ret til at udstede en faktura på logopakkens fulde beløb.

Ophavsret
Det er op til kunden selv, at få søgt om patent på logoet, og logografik fralægger sig derfor ethvert ansvar

Kunde- & Privatlivspolitik
For at du kan bestille en logopakke hos Logografik, er du nødt til at oplyse forskellige informationer såsom Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mailadresse. De personlige oplysninger opgivet af dig bliver registreret i Logografiks kundekartotek med det formål at kunne levere produktet til dig.Ved indsamling af personoplysninger sørger vi for, at du altid giver dit samtykke til, at vi gemmer dine informationer, samt hvorfor vi gemmer dem. Logografiks ansatte samt direktøren har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. Mie Heiberg er Logografiks dataansvarlige. Hvis kundeoplysningerne er krypteret, bliver de hverken transmitteret eller opbevaret.

Dine personlige oplysninger bliver ikke videregivet til andre med henblik på videresalg, andre formål m.m. Dine oplysninger bliver opbevaret af Logografik i op til fem år, men hvis du ikke ønsker, at Logografik gemmer dine oplysninger, har du mulighed for at få dem slettet.

Hvis du ønsker at lave en indsigelse mod registreringen af dine personlige oplysninger hos Logografik, har du ret til det. Du har ydermere ifølge Persondataloven ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at henvende dig med dette formål, skal du skrive en mail til info@logografik.dk.

Klagemuligheder
Ønsker du at klage over leveringen af et produkt fra Logografik, skal du sende klagen til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Du skal angive vores e-mailadresse info@logografik.dk, når du indsender klagen.

KONTAKT